(P) Antreprenorii de succes lucreaza in permanenta la ei insisi

Cu totii ne dorim sa invatam de la cei mai buni pentru a ne dezvolta cariera. Cu toate acestea, multi ne orientam strict spre sfaturi despre cariera, job si piata in care vrem sa activam. In plus, de multe ori omitem aspecte pe care majoritatea antreprenorilor de succes le repeta in interviuri: cheia este sa lucrezi la dezvoltarea ta personala in continuu.

Asadar, oamenii de succes nu se implica doar in dezvoltarea afacerii lor, ci lucreaza constant la ei insisi. Un studiu realizat de Thomas Corley, care a avut scopul exclusive de a analiza persoanele de succes si obiceiurile lor, a scos la iveala faptul ca marea majoritate a oamenilor de succes sunt mereu interesati de resurse pentru dezvoltare. Concret, 63% dintre oamenii de succes citesc sau asculta carti audio despre autodezvoltare chiar si cand lucreaza.

Tot aceiasi oameni sunt in permanenta atenti la trendurile si descoperirile  inovative de pe piata. Fie ca vorbim despre studii sociologice, psihologice sau despre impactul si importanta anumitor tehnologii si trenduri de pe piata. Cei 63% au mereu timp sa arunce un ochi pe site-urile care te tin la curent cu noutatile din piata de business, cum ar fi in Romania Portal Management.

Interesul lor crescut fata de autodezvoltare este strans legat de dorinta de a progresa odata cu piata si societatea careia se adreseaza piata. In definitiv, nu ar exista o piata de business daca nu ar exista consumatori. Asadar, pentru a fi un antreprenor de succes trebuie sa ai mereu mintea deschisa si sa te poti adapta noilor cerinte. Cerinte care se schimba de la an la an, uneori chiar drastic.

Un alt lucru extrem de comun la oamenii de succes este cunoasterea si atingerea obiectivelor. Iar informatilie noi, descoperirile si studiile pietei ii ajuta sa adapteze tehnici deja cunoscute si le ofera metoda de a organiza si eficientiza strategia de abordare a pietei. Astfel, acestia nu risca sa isi piarda consumatorii sau veridicitatea in ochii publicului lor tinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *