Antreprenoriat in Turism, Iasi, 22 noiembrie 2013

antreprenoriat.in.turismAntreprenoriat in Turism este un eveniment de networking si workshop de idei ce face parte din campania Tineri Antreprenori initiata de The Grape. Cu ocazia acestui eveniment, The Grape invita sa le fie alaturi tineri antreprenori care au startup-uri in turism sau care sunt interesati sa initieze unul, precum si reprezentanti cu experienta de business din acest domeniu. De asemenea, invitatia este adresata freelancerilor din diverse domenii de activitate (IT, marketing, training, financiar, legal) si celor interesati sa creeze colaborari cu entitati din aceasta industrie.

De ce acest eveniment?

The Grape: Pentru ca ne pasa de Iasi si de comunitatea locala, credem ca ar trebui sa punem mai mult accent si pe turism. Din acest motiv, am organizat aceasta intalnire, pentru a le oferi ocazia tinerilor antreprenori din turism si business-urilor cu experienta, sa gaseasca metode creative prin care sa poata colabora.
Astfel, putem crea prima comunitate de business la nivel local, si putem face Iasul o emblema a turismului romanesc.

Antreprenoriat in Turism beneficiaza de sprijinul Rolandia Travel.

Locatie: CTS Corner Palas Iasi
Pret: consumatia voastra si o carte de business/dezvoltare personala in dar, pentru viitoarea biblioteca The Grape, doar daca veti vrea sa contribuiti.

The Grape

The Grape isi propune crearea primei comunitati de antreprenori si liber profesionisti din IASI din diferite domenii de activitate (IT, training, recrutare, marketing, antreprenoriat social etc), sub forma unui spatiu de coworking.

Promovam sustinerea reciproca in cadrul comunitatii prin schimbul de idei, cunostinte si consultanta pe diverse domenii de specialitate ale membrilor. The Grape isi dorete sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a mediului de afaceri local, precum si la educarea tinerilor cu potential antreprenorial.

Pe termen lung, The Grape va sprijini initiativele de afaceri cu potential, ce necesita consultanta sau resurse de diverse tipuri (informationale, umane etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *