Au mai ramas cateva zile de inscriere in competitia pentru cel mai bun antreprenor din Romania

cel mai bun antreprenorAntreprenorii romani se pot inscrie pana pe data de 1 august 2014 in competitia EY Entrepreneu Of The Year Romania. Competita care se desfasoara in 60 de tari a fost lansata si in Romania, pentru prima data, in acest an. Antreprenorii eligibili pentru aceasta competitie trebuie sa detina o afacere infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba cifra de afaceri pe cel putin 2 ani si minim 10 angajati (desi exista o sectiune, Social Entrepreneur Of The Year, unde numarul de angajati poate fi mai mic). Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minimum 20%). Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie. Important este ca, pe langa aceste criterii, cea mai mare parte a operatiunilor afacerii sa se desfasoare in Romania.

Dupa analiza aplicatiilor va fi realizata o lista scurta de 20 de companii care vor intra in cursa finala. Pentru selectarea castigatorului Entrepreneur Of The Year din Romania, un juriu independent va examina fiecare aplicatie pe baza a sase criterii: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul asupra comunitatii, capacitatea de inovare si integritatea personala. Vor exista doua runde de jurizare, desfasurate pe datele de 9 si 23 octombrie, care, conform procedurii, vor avea loc cu usile inchise.

Despre Entrepreneur Of The Year

EY selecteaza Entrepreneur Of The Year in mai mult de 145 de orase din 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala. Castigatorii la nivel national intra in selectia mondiala, titlul World Entrepereneur of the Year fiind acordat anual la Monte Carlo in cadrul unei ceremonii de gala cu participare internationala.

Antreprenorii schimba lumea. Ei au curajul si pasiunea de a-si realiza visele, de a construi ceva care va dainui in timp si de care vom beneficia cu totii. Avem nevoie de antreprenori mai mult ca niciodata. Abilitatile lor de a fi inovatori, de a-i inspira pe ceilalti si de a conduce afaceri de la faza de start-up pana la cea de lider de piata sunt cu adevarat extraordinare. Programul EY Entrepreneur Of The Year recunoaste exceptionalul si premiaza realizarile lor in cea mai prestigioasa distinctie din lumea business-ului.

Astfel, incepand cu 2014, EY ofera antreprenorilor romani oportunitatea de a participa la cel mai amplu si apreciat proiect global de business, dedicat antreprenorilor. Suntem in cautarea oamenilor care inspira prin viziunea, leadershipul si realizarile lor!

EY World Entrepreneur of The Year:

  • Este singura competitie internationala din domeniul antreprenoriatului
  • Lansata de EY in 1986 in Statele Unite ale Americii
  • Organizata de EY in peste 145 de orase din 60 de tari diferite
  • Gala de premiere are loc anual la Monte Carlo, in prima saptamana din luna iunie

Despre compania de audit si consultanta EY (Ernst&Young)

EY, unul dintre liderii mondiali in domeniul serviciilor profesionale, isi desfasoara activitatea la cel mai inalt nivel de profesionalism pentru a furniza solutii cu o reala valoare adaugata clientilor. Calitatea s-a aflat intotdeauna in centrul atentiei noastre. Oferim servicii profesionale la cele mai inalte standarde clientilor nostri pentru ca ei sa poata raspunde cerintelor tot mai complexe din mediul de afaceri actual. EY Romania este membra a organizatiei regionale EMEIA, care uneste birourile EY din 90 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa. In 1992 compania a intrat pe piata din Romania, fiind prezenta acum in patru locatii: Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *