Casa Hesshaimer este acum deschisa evenimentelor tale sub numele Villa HePa

Casa-HesshaimerCasa Hesshaimer, proiectata de arhitectul Albert Schuller in jurul aniilor 1900, este astazi o bucatica de istorie vie a Brasovului deschisa exclusiv evenimentelor familiale sau corporate. Pana in anul 2006 aceasta era una dintre multele cladiri istorice in prag de colaps. Werner Schmidt este salavatorul acestei locatii. Un om care s-a dedicat cu pasiune reconsolidarii si refacerii casei Hesshaimer pentru a ii reda stralucirea impunatoare de alta data si a o reda oameniilor  sub forma de locatie pentru evenimente.

Procesul a inceput in 2014 si a costat timp, rabdare si dedicare pentru ca aceasta constructie sa renasca sub numele de Villa HePa.  Vorbind despre numele neobisnuit Schimdt recunoaste ca o mare parte din timpul cheltuit in refacerea vilei este rapit din timpul lui cu familia. De aceea, a inchinat casa copiilor lui si a redenumit-o folosind initialele acestora. Poate tocmai din acest motiv Villa HePa are unul dintre cele mai interesante servicii oferite de locatiile dedicate exclusive evenimentelor.

Gradinita HePa ocupa etajul superior al vilei si este dotata cu tot ce ii este necesar unui copil pentru a nu se plictisi. Din masura de siguranta niste „copii mai mari”, cum ii place domnului Schmidt sa se refere la supraveghetorii gradinitei, datorita dedicarii lor in ingrijirea celor mici, sunt permanent cu ochii pe copii. Nu este necesar sa va despartiti prea mult de familie pentru evenimentele corporate.

Villa HePa are la parter 3 saloane mobilate elegant date spre inchiriere exclusiva pentru evenimente. Pe langa locatie serviciile puse la dispozitie sunt : Bar, Catering oferit de unele dintre cele mai bune si recunoscute restaurante din Brasov, o echipa de organizare profesionala si chiar si decoratiuni si aranjamente florale. Barul si Catering-ul sunt incluse in pretul inchirierii.

Werner Schmidt a reusit sa creeze mai mult decat o locatie de inchiriat pentru cei care vor sa organizeze un eveniment. A creat un pachet complex de servicii pentru a usura munca oricarui organizator de evenimente.

Unde ii gasesti pe cei de la Villa HePa:
Adresa: Strada Lacurilor, Nr.35, Brasov
Email: villa.hepa@gmail.com
Telefon: 0723.142.132

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *