Conferinta Acces America 2014, oportunitate pentru firmele romanesti

acces_AmericaBusiness Dynamics Software, in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori – Sud Muntenia, lanseaza conferinta cu titlul „Acces America 2014”, ce va avea loc in data de 20 Februarie 2014, ora 14:00, in sala de conferinte a Hotelului Epoque din Bucuresti, Intrarea Aurora nr. 17C, Sector 1, Bucuresti.

Conferinta vine in sprijinul antreprenorilor romani, care vor avea sansa sa acceseze o resursa foarte bogata de informatii, despre cea mai mare piata de desfacere la nivel mondial, cea a Statelor Unite ale Americii. Totodata vor face networking de calitate si, foarte important, vor avea acces la o retea de conexiuni deja formata, pe piata americana.

Invitatul principal este Aldous Mina, consultant in domeniul Afacerilor Internationale, autor al cartii „Faceconomics. Like it!”, fost angajat la Departamentului de Stat al SUA si colaborator al Bancii Mondiale si al Fondului Monetar International.

De asemenea, in deschiderea evenimentului, va avea o scurta alocutiune si Marcel Ionescu, presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori – Sud Muntenia, despre importanta, in conditiile economice actuale, accesarii de noi piete si dezvoltarii firmelor romanesti.

Persoana de contact: Ana Tofan, office@bdsoftware.ro, tel. 0734.643.161.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *