Conferinta „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”, Bucuresti – 9 aprilie

Conferinta_IMM_2Pe 9 aprilie 2014, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti va avea loc o conferinta din cadrul seriei „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”.

Radu Soviani (jurnalist cu peste 14 ani experienta in presa economica) va modera evenimentul.

In cadrul conferintei vor fi abordate teme precum finantarea IMM-urilor prin bursa de valori, asigurarea afacerii si managementul riscului, solutii viabile de finantare, beneficii fiscale disponibile investitorilor, solutii in domeniul tehnologiei informatiei.

Intr-un format inovator, conferintele IMM ReStart propun participantilor activitati organizate in trei zone distincte: consultanta, resurse pentru dezvoltarea afacerii si training, astfel incat sa faciliteze prezentarea de solutii aplicabile imediat in zone-cheie pentru activitatea si dezvoltarea firmelor. In plus, reprezentantii IMM-urilor pot programa intalniri private cu expertii din companii. In cadrul evenimentului de la Bucuresti sunt disponibile doua astfel de sesiuni de intalniri private – cu reprezentantii Bursei de Valori Bucuresti si cei ai EY Romania -, in cadrul carora participantii pot beneficia gratuit de consultanta si sfaturi de specialitate pe teme legate de finantarea prin bursa si avantajele listarii la BVB, respectiv cele mai recente schimbari legislative si beneficii fiscale pentru investitori, se arata intr-un comunicat de presa referitor la eveniment.
Participarea la „IMM ReStart” este gratuita si se face prin inscriere prealabila. Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *