Fabrica de Antreprenori, 20-25 noiembrie, Cluj-Napoca

fabrica.de.antreprenori.2013In perioada 20-25 noiembrie 2013, in Cluj-Napoca are loc Fabrica de Antreprenori, probabil cel mai complex proiect de antreprenoriat si dezvoltare personala organizat in mediul universitar din Romania. Prin intermediul sau tinerii care au o idee de afacere si doresc sa o implementeze au ocazia rara de a o expune in fata unor membrii reprezentativi ai mediului de business.

Cand a luat nastere proiectul?

Fabrica de Antreprenori a debutat in anul 2009, in Timisoara, cand 60 de studenti timisoreni au fost instruiti in atingerea succesului in afaceri. Urmatorul pas mare a fost facut in toamna anului 2011 cand proiectul a fost adus si la Cluj-Napoca. Cele 7 editii desfasurate de la debut au adunat impreuna peste 500 de tineri, a caror perceptie asupra vietii si carierei s-a schimbat radical.

Intentia organizatorilor prin aceasta serie de evenimente este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera viitori oameni de succes a caror atitudine sa denote: Integritate, Focus, Asumarea Responsabilitatii, Incredere in sine si Bucuria de a crea.

Ce ti se ofera?

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a 6 zile intense in care vei trece prin sesiuni de training cu accent pe Dezvoltare personala si Planificare a Carierei, crearea unui Business Plan, Leadership, Antreprenoriat Autentic si Calitatile unui Om de Success.

De asemenea, printre sesiunile de training vor fi prezenti cativa antreprenori, cu care vei avea sansa sa porti discutii libere si sa afli ce a stat in spatele sucesului pe care il au acum.

In cadrul concursului Planurilor de Afaceri, participantul cu cel mai reusit proiect va obtine marele premiu de 2000 RON, precum si o posibila sustinere a oamenilor din business! Suma ii va permite creatorului sa isi puna ideea in practica sau sa investeasca ulterior intr-o analiza mai aprofundata a pietei pe domeniul sau de interes.

Ce nou aduc editiile din 2013?

Anul 2013 va aduce prospetime proiectului printr-o activitate practica surpriza, in cadrul careea vei face un business.

De asemenea, vei afla despre o conceptie noua in lumea afacerilor. Este vorba despre Antreprenoriatul Spiritual.

Conditiile de participare

  • Vor fi eligibili pentru participare doar studentii/masteranzii cu varsta maxima de 25 de ani.
  • Prezenta pe toata durata tuturor sesiunilor de training este obligatorie!

Locatie: Inspire – Conference & Events Center / Silver Business Center

Pretul este de 35 de RON (platibili in numerar in data proiectului, inainte de inceperea acestuia)
Deadline inscrieri: 15 noiembrie, 2013 /ora 22.00

Inscrie-te aici.

Numarul de participanti este limitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *