Incubator de afaceri destinat exclusiv startup-urilor IT

startupRecent, in Bucuresti, a fost lansat un incubator de afaceri destinat exclusiv startup-urilor IT din Romania. Gemini Solutions Foundrey a fost lansat de catre compania Gemeni Solutions pentru a facilitat crearea conexiunilor intre antreprenorii romani si investitorii din Silicon Valley.

Gemini Solutions Foundry, localizat in Piata Victoriei din Bucuresti, ofera gratuit echipelor acceptate in programul de incubare spatiu de birouri la cheie cu toate utilitatile necesare si acces la sali de conferinte si de prezentari.

Ajutorul in managementul afacerii vine din partea unor persoane cu o experienta indelungata in astfel de pozitii, atat de la companii din Romania, cat si din SUA.

Mentorship-ul tehnic este asigurat de persoane cu o bogata experienta tehnica din echipa Gemini Solutions, persoane ce au lucrat pentru companii de diferite dimensiuni, de la start-up-uri pana la multi-nationale, in aproape toate domeniile existente, de la back-end la front-end, de la cloud computing la aplicatii destinate pentru mobile.

Consultanta financiara si cea legala oferite au ca scop usurarea muncii depuse in aceste directii pentru a permite antreprenorilor sa se concentreze la ceea ce conteaza cu adevarat intr-un start-up si anume implementarea ideii.

Posibila finantare pentru strat up-uri

Cea mai interesanta facilitate este reprezentata de conexiunile cu fonduri de investitii din Silicon Valley. Aceste conexiuni se fac in mod personalizat pentru echipele ce vor prezenta atat ideea lor, cat si progresul efectuat in cadrul programului de incubare.

Acest tip de finantare este foarte important pentru cresterea ulterioara a echipei deoarece pe langa banii primiti echipa beneficiaza si de conexiunile, dar si de indrumarea investitorului.

De asemena, echipele care vor trezi interesul investitorilor, vor fi ajutate sa isi restructureze compania intr-o entitate bazata in Statele Unite, sa isi deschida un birou in Silicon Valley si sa angajeze o echipa de executives.

Serviciile oferite, platite cu o parte din strat-up

In schimbul serviciilor oferite, incubatorul preia un procent din companie, procent ce se negociaza cu fiecare echipa in parte. Acest lucru scuteste echipele de o cheltuiala suplimentara in faza incipienta cand banii sunt de multe ori o problema, si in felul acesta prosperitatea startup-ului se reflecta si asupra incubatorului. Altfel spus, interesele ambelor parti sunt aliniate.

Am lansat un nou produs pentru antreprenori. Descarca Ghidul Crowdfunding

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *