JCI Play 4×4: Business networking in aer liber, la Adamclisi

afis.JCI.PLAY.4x4.editia.a.6.a.webTraieste experienta JCI PLAY 4×4 editia a VI-a, Adamclisi

Sambata, 26 octombrie 2013, incepand cu ora 8.00 dimineata, se va da startul pentru aventura off-road a acestei toamne!

JCI Constanta, Asociatia „Off-road in Dobrogea”, Active Training si PlayXP.ro v-au pregatit cea de-a 6-a editie a binecunoscutului eveniment de business networking in aer liber – JCI PLAY 4×4!

Prin acest eveniment va ajutam sa transformati o zi din viata dumneavoastra, alaturi de profesionisti ai jocului – echipa Active Training, intr-o zi a „oamenilor de afaceri la joaca„, unde veti avea oportunitatea de a va alatura antreprenorilor din Constanta si din toate zonele tarii, oamenilor de afaceri pasionati de activitatile in aer liber si off-road.

JCI Play 4×4 este cadrul perfect in careoameni de afaceri – proprietari de afaceri si manageri in diverse companii si organizatii –ies la joaca pe un traseu de off-road. Evenimentul se desfasoara pe un traseu de off-road pentru ca este un cadru relaxant, in aer liber, profitand de peisajele pitoresti ale Dobrogei, pe care putini le cunoastem.

Scopul proiectului este dezvoltarea mediului de afaceri constantean prin realizarea intalnirilor de „off-road business networking„, fiind o oportunitate de a obtine valoare adaugata pentru timpul liber, imbogatita prin mediu si parteneri.

Editia a 6-a se va desfasura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmari o alta zona din Dobrogea decat in editiile anterioare – zona de sud-vest – o zona spectaculoasa ca peisaj, avand si o puternica incarcatura istorica: Cetatea Adamclisi.

Startul se da de la Forte Life (Bd. Tomis nr.235, complex Dacia, etaj 1), unde se vor forma echipele. Participantii la eveniment vor lucra in echipa, vor afla informatii interesante despre trecutul meleagurilor noastre, vor admira peisaje memorabile, altfel spus vor descoperi comorile Dobrogei. De asemenea, organizatorii au pregatit surprize pentru toti participantii. La toate acestea se adauga interactiunea cu oameni valorosi si o  experienta off-road de neuitat. Fotografii vor imortaliza momentele.

Rezervarile la JCI PLAY 4×4 se fac completand formularul de inscriere:

http://www.jciconstanta.ro/jci-play-4×4/inscrieri-editia-a-6-a/ sau la telefon: 0760.968.180.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *