(P) Acces Project Investments continua participarea la seria de conferinte Afaceri.ro

Suntem bucurosi sa va comunicam ca Acces Project Investments reia seria de conferinte Afaceri.ro. Acestea debuteaza cu evenimentul de la Iasi care va avea loc in perioada 22 – 23 septembrie 2014, si in care se va dezbate tema: „Clusterele si Managementul Cunoasterii pentru Europa 2020”. Conferinta isi propune sa realizeze o pozitionare strategica a clusterelor pentru atingerea tintelor Strategiei Europa 2020, sa traseze cadrul de referinta 2014 – 2020 pentru finantarea acestora si sa identifice solutii concrete pentru dezvoltarea lor.

Cel de-al doilea eveniment la care participam va avea loc la Viena pe data de 23 septembrie 2014 si este extrem de important pentru noi deoarece ne va permite sa ne facem cat mai cunoscuti in afara tarii si sa realizam un schimb de experienta cu antreprenori din Austria.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si Consiliul Judetean Iasi cu scopul de a incuraja investitiile locale, de a imbunatati imaginea judetului ca destinatie de investitii si de a promova oportunitatile oferite de Iasi.

Conferinta va fi deschisa de Vicepresedintele Camerei de Comert a Austriei, Dr. Richard Schenz, Ambasadorul Romaniei in Austria, H.E. Silvia Davidoiu si Managerul Regional pe Relatii Externe pentru Europa Centrala si Tarile Baltice, Mag. Christian Gesse. De asemenea, Comisarul European pentru Politica Regionala, Johannes Hahn, va transmite un mesaj video.

In urma participarii ne propunem sa profitam de experienta unica oferita, sa intalnim oameni noi, sa adunam contacte si sa invatam din experientele celorlalti participanti. De asemenea, ne dorim sa promovam serviciile oferite de firma noastra, sa oferim raspunsuri si sa gasim persoane dispuse sa investeasca in Romania.

In luna septembrie vom fi prezenti si la Conferinta Afaceri.ro de la Suceava. Astfel, pe data de 26, managerul Acces Project Investments, Dana Ghinet, va participa la eveniment, in calitate de speaker, si va prezenta doua teme, respectiv „Povestea unui antreprenor in atragerea de fonduri europene” si „Pasi concreti in atragerea de finantari europene. Evitarea capcanelor si fructificarea oportunitatilor”. Conferinta care isi propune sa furnizeze informatii cu privire la sursele de finantare europene, la capitalul uman si la dezvoltarea afacerilor si antreprenoriatului in Romania il va avea ca invitat pe Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in cadrul evenimentelor Afaceri.ro organizate pana la acest moment si speram ca ne veti sustine in continuare!

Date de contact Acces Project Investments:
Tel: +4 0371.170.780 / Fax: +4 0372 892 823
Sediul Central: Iasi, Sos. Voinesti , nr.17, 700615
Filiala Republica Moldova: Chisinau, Str. Ismail, Nr.33, Et.5, Oficiu 507
E-mail: office@acces-investments.eu
Web: www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu
Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments
Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *