Reteaua tinerilor antreprenori JCI se extinde in Republica Moldova

JCI_logoCamera Internationala a Tinerilor Antreprenori – JCI Moldova isi propune in 2014 sa continue sa dezvolte antreprenoriatul in Moldova prin crearea Organizatiilor Locale JCI in regiuni.

JCI Moldova reprezinta o organizatie de tineri antreprenori afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI) prezenta in peste 115 tari care numara mai mult de 200.000 de membri. Profilul membrilor JCI include tineri antreprenori, manageri, functionari publici, lideri de ONG-uri. JCI s-a lansat oficial in Moldova pe 29 septembrie 2011.

Actiunile inteprinse de JCI Moldova sunt orientate spre imbunatatirea mediului de afaceri din tara si crearea oportunitatilor de dezvoltare a tinerilor antreprenori din Chisinau si nu numai.

JCI ofera tinerilor antreprenori oportunitatea de a-si largi cunostintele in domeniul antreprenorial, prin participare activa, prin implicare in comunitate, prin oferirea spatiului de interactiune cu potentiali clienti, parteneri la nivel local si international si experiente practice valoroase de invatare in management, leadership si antreprenoriat.

Printre beneficiile JCI Moldova se numara:

  • Acces la capital si cunostinte;
  • Retea de contacte, clienti, furnizori, locali si internationali;
  • Oportunitatea de a accelera dezvoltarea afacerilor si cresterii economice in localitatea Dvs;
  • Posibilitate de a avea impact direct in comunitatea Dvs.

Persoanele interesate in crearea grupurilor de initiativa in localitatea in care activeaza pentru dezvoltarea unei Organizatii Locale JCI sunt rugate sa anunte despre acest lucru printr-un mesaj la info@jci.md sau prin a ne contacta la 067361906 (Mihaela Iurascu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *