Unul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei, Microsoft Summit 2013, 6-7 noiembrie

microsoft.summitUnul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei, Microsoft Summit 2013, va avea loc pe 6-7 Noiembrie, in Bucuresti.

Diversitatea subiectelor

Microsoft Summit 2013 este organizat pe trei tipuri de agende: dezvoltatori, profesionisti IT si oameni de afaceri. Subiectele prezentarilor si studiilor de caz sunt foarte diverse, adaptate fiecarui tip de audienta. Exista si sesiuni comune, pe subiecte relevante pentru toti participantii.

Arii ce vor face subiectul prezentarilor din cadrul Microsoft Summit 2013:

  • Impactul tehnologiilor moderne (cloud, mobile, virtualizare) asupra mediului de afaceri; 
  • Cele mai noi si importante trenduri care schimba lumea tehnologiei; 
  • Solutiile Microsoft pentru companii, in zone precum: cloud, server, virtualizare, colaborare, samd; 
  • Dezvoltarea de aplicatii pentru Windows 8, Windows Phone, Sharepoint si Office; 
  • Solutii moderne de business intelligence pentru mediul de afaceri.

In total vor fi 45 de sesiuni, majoritate desfasurandu-se in paralel, in functie de audienta.

Diversitatea si calitatea invitatilor

Din moment ce audienta este una diversa iar numarul de sesiuni este mare, vor fi si cateva zeci de invitati. Vor vorbi nu doar angajati ai Microsoft, cat si parteneri din sectorul bancar, telecomunicatii, digital media, securitatea informatica, samd. In plus, vor participa si multi invitati din afara tarii, cu CV-uri foarte solide si experienta relevanta pentru subiectele despre care vor vorbi.

Din lista de speakeri amintim pe:

  • David Chappell – unul dintre cei mai buni speakeri internationali despre tehnologie, autor de carti, consultant si fost dezvoltator de software.
  • Michael Palermo – evangelist la Microsoft, Microsoft Most Valuable Professional (MVP), autor de carti si cursuri despre dezvoltarea de software pentru Windows 8.
  • Daniel Petri – un specialist IT bine cunoscut la nivel international dar mai putin cunoscut in Romania. Printre multele sale realizari profesionale se numara si faptul ca a creat Petri IT Knowledgebase – unul din cele mai active si bogate portaluri web, cu ghiduri pentru profesionistii IT care lucreaza cu solutii Microsoft.
  • Kostas Loukas – noul General Manager al Microsoft Romania, un om cu o experienta de business foarte solida care a lucrat si in companii precum Procter & Gamble si Coca-Cola.

Inregistrarea la Microsoft Summit 2013

Inregistrarea la Microsoft Summit se face aici, pana la data de 5 Noiembrie. Procesul este rapid si simplu. In plus, se ofera discount-uri pentru grupuri. Cei care cumpara bilete pana la finalul zilei de 29 Octombrie, vor primi o reducere de 20% din pretul biletelor.

Am lansat un nou produs pentru antreprenori. Descarca Ghidul Business Angels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *