Consiliere juridica pentru finantari europene

consultanta-juridica-300x211Portalul Finantare.ro, in parteneriat cu Societatea de avocatura Chiuariu & Asociatii vine in sprijinul IMM-urilor pentru care fondurile europene reprezinta o sursa esentiala de finantare pentru a simplifica procedul de obtinere a acestor fonduri, proces ce poate fi extrem de anevoios si plin de probleme din cauza diverse. Societatea de avocatura CHIUARIU & ASOCIATII este specializata in domeniul finantarilor europene si poate acorda consultanta juridica, precum si servicii de reprezentare in negocieri si/sau litigii.

In urma parteneriatului cu Finantare.ro, societatea de avocatura CHIUARIU si ASOCIATII vine in intampinarea beneficiarilor de proiecte si va raspunde saptamanal la cateva intrebari legate de problematica fondurilor europene venite din partea cititorilor Finantare.ro.

In fiecare miercuri, trei intrebari vor fi selectionate de catre redactia Finantare.ro, urmand sa primeasca un raspuns din partea echipei de avocati CHIUARIU si ASOCIATII in ziua de miercuri a saptamanii urmatoare.

Va rugam sa trimiteti la adresa contact@finantare.ro intrebarile dvs intr-un mesaj cu subiectul „Consiliere juridica finantari„. Raspunsurile vor fi publicate in aceasta pagina asa ca va invitam sa reveniti.

2 comments for “Consiliere juridica pentru finantari europene

  1. august 20, 2014 at 11:47 am

    Buna ziua, mai este valabila aceasta formula de comunicare?
    As avea nevoie de niste lamuriri referitoare la procesul de creare a dosarului si inaintarea acestuia.
    Multumesc

  2. ianuarie 20, 2015 at 10:49 am

    Am lucrat cu domnii de la Chiuariu si ii recomand. Profesionisti desavarsiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *