(P) Acces Project Investments a deschis filiala in Republica Moldova

API-RM-300x138Acces Project Investments ofera servicii de consultanta pentru scrierea si implementarea proiectelor de investitii cu componenta nerambursabila. Portofoliul include peste 200 de proiecte, in valoare totala de peste 100 milioane de euro, la nivel national. (www.accesarefonduri.ro/portofoliu/ sau www.acces-investments.eu/portofoliu-proiecte-de-finantare/)

Preocuparea permanenta cu privire la clienti si dorinta de a fi cat mai aproape de acestia a determinat deschiderea filialei la Chisinau, pe Str. Ismail, Nr.33, Et.5, Oficiu 507.harta-RM1

Datele de contact ale administratorului filialei din Republica Moldova pentru cei interesati sa acceseze fonduri pentru dezvoltarea afacerilor in acea zona sunt urmatoarele: Gheorghe Golban, tel. +37 368 698 236, email: gheorghe.golban@acces-investments.eu.

Pentru a informa clientii in permanenta cu privire la oportunitatile de finantare disponibile in Republica Moldova s-au realizat pe ambele site-uri ale firmei (www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu), sectiuni dedicate care contin programe de finantare si articole de interes destinate mediului de afaceri local: www.accesarefonduri.ro/category/filiala-republica-moldova/ sau www.acces-investments.eu/accesarefondurinerambursabile/rm/.

La sediul noii filiale a Acces Project Investments, clientii din Republica Moldova, vor beneficia de urmatoarele servicii:

  • Scrierea proiectelor cu finantare nerambursabila (Cereri de finantare, Planuri de afaceri, Studii de fezabilitate, Memorii justificative, Studii si strategii de marketing, Analize economico-financiare);
  • Implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila (Proceduri de achizitie, Cereri de rambursare, Raportare perioada de implementare si post-implementare, Notificari aferente contractului de finantare, Asistenta la vizita de monitorizare in perioada de implementare si post-implementare).
  • Cursuri de instruire.

Acces Project Investments multumeste tuturor celor care le-au fost alaturi in toti acesti ani, incepand cu deschiderea sediului central din Romania si spera sa le fiti alaturi in continuare bucurandu-va impreuna cu ei de deschiderea noii filiale din Republica Moldova.

Date de contact Acces Project Investments:
Tel: +4 0371.170.780 / Fax: +4 0372 892 823
Sediul Central: Iasi, Sos. Voinesti , nr.17, 700615
Filiala Republica Moldova: Chisinau, Str. Ismail, Nr.33, Et.5, Oficiu 507
E-mail: office@acces-investments.eu
Web: http://accesarefonduri.ro / http://acces-investments.eu
Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments
Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *