Antreprenoriat pe vremuri de criza: idei viabile, strategii, finantari

Institutul Roman de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje IRECSON, in calitate de coordonator al proiectului „Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania – STEPS”, in parteneriat cu firma britanica de consultanta in afaceri MSK Global Training, organizeaza vineri, 8 iunie a.c., la Bucuresti, Hotel Ibis Nord, sala Enescu, intre orele 11:30 si 14:30, seminarul de informare in domeniul antreprenoriatului cu tema „Antreprenoriat pe vremuri de criza: idei viabile, strategii, finantari„.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor active interesate sa demareze sau sa dezvolte afaceri private si se bucura de prezenta unor speakeri de marca: doamna Mirela Meita – General Manager Chelgate Public Affairs&Public Relations, domnul Dumitru Nancu – Vicepresedinte Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, doamna Camelia Minea – Analist financiar Fondul National de Garantare pentru IMM-uri, domnul Sorin Panait – Manager Banca Transilvania, domnul MRU Patel – CEO European Property Investment, domnul Andrei Rosca – General Manager Agentia Spada si domnul Ionel-Lucian Șerban – General Manager Tucor si BABYCOMFORT.

Acestia vor dezbate, impreuna cu participantii la seminar, teme de larg interes, cum sunt cele referitoare la viabilitatea afacerilor mici si mijlocii in conditii de austeritate economica, retetele reusitei in antreprenoriat, accesul la surse reale si accesibile de finantare etc.
Evenimentul incheie primul sezon din acest an al seriei de seminarii de informare STEPS desfasurate la nivel national.

Incepand din luna ianuarie si pana in prezent, caravana seminariilor STEPS a poposit la Ploiesti, Constanta, Tulcea, Arad, Iasi, Bistrita, Craiova, Tg. Jiu, Timisoara, Vaslui, Targoviste, Brasov, Constanta, Tg. Mures, Pitesti, Tulcea, Baia Mare, bucurandu-se de participarea a peste 600 de invitati.

Seminariile de informare sunt, alaturi de cursurile de antreprenoriat, componente ale proiectului „Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania – STEPS”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor”, Domeniul Major de Interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.
Valoarea totala a proiectului este de 19.184.569 lei, din care 16.445.668 lei reprezinta finantare nerambursabila din Fondul Social European.

Pentru informatii detaliate despre proiect, va recomandam consultarea website-ului www.antreprenor-pascupas.ro

Sursa: Institutul Roman de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje IRECSON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *