Atelier de creativitate si inovare pentru antreprenorii debutanti pe 27 aprilie

ATELIERELE DE ANTREPRENORIAT continua sambata, 27 aprilie, cu a doua sesiune (din totalul de 7) din program: Creativitate si Inovare.

Sorin Tranca (Friends Advertising), Ana Maria Andronic (VentureConnect) si Vlad Tausance (Fundatia Friends for Friends) vor lucra cu 20 de antreprenori debutanti si aspiranti pentru a-i sprijini sa descopere care este esenta produsului/serviciului pe care-l ofera, cum sa gaseasca oportunitati, cum sa aiba mai multe idei si cum sa ramana concentrati pe prioritati.

Programul a debutat pe 13 Aprilie cu Atelierul „Ingrediente de Antreprenoriat”, cand 16 antreprenori debutanti cu varste intre 25 si 29 de ani au vorbit despre valori in antreprenoriat impreuna cu Silviu Hotaran (GKTI Semper Human), Radu Georgescu (Gecad) si Radu Manolescu ( K.M.Trust & Partners). Pentru Georgeta Soare, unul dintre participanti, atelierul „a fost o zi plina de invataminte despre ce ma ajuta si ce ma blocheaza, despre bucuria de a descoperi numai inimi tinere si minti extraordinare”.

Atelierele vor continua in perioada mai-iulie cu Definirea afacerii si avantaj competitional (11 mai, cu Dan Bulucea – Google – si Dan Humelnicu – ROSS Consultants), Vanzare si negociere (25 mai, cu Dragos Dinu – Domo – si Florin Stoleriu – Sales Advisors), Marketing si pozitionare (8 iunie), Antreprenoriat in practica (22 iunie, cu Manuela Furdui – FinExpert – , Eugen Voicu – Aviva – si Bogdan Tudor – Class IT), si Despre Oameni (6 iulie, cu Silviu Hotaran – GKTI Semper Human -, Virginia Otel – Garanti Bank -, Adela Jansen – BRD – si Gheorghe Andries – Evolutiv Consultants).

Participarea in program presupune pentru antreprenorii debutanti o investitie de 220 lei / atelier, menita sa acopere strict costurile de organizare.
Pentru al doilea atelier (27 aprilie) mai sunt disponibile 3 locuri, iar inscrierile se fac la ateliere@rbls.ro.

Atelierele sunt o oportunitate rara pentru oamenii care vor sa-si deschida o afacere, dar inca nu au curajul sau motivatia necesare.
Ii puteti ajuta recomandandu-le sa se inscrie in programul ATELIERE DE ANTREPRENORIAT si sa urmareasca desfasurarea proiectului pe www.facebook.com/atelieredeantreprenoriat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *