Forumul Intreprinzatorilor din Regiunea Nord-Est: Gura Humorului, 8-9 februarie

Curs_AntreprenoriVa invitam sa participati la „Forumul pentru intreprinzatori – Regiunea Nord-Est”, care va avea loc in perioada 8-9 februarie 2014, la Hotel Toaca Bellevue din Gura Humorului.

Forumul va include module de formare, ateliere de lucru si bune practici.

Care sunt costurile?

Participarea la Forum este gratuita, fiind finantata in cadrul proiectului din Fondul Social European „Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale pentru IMM in vederea imbunatatirii eficientei organizationale si valorificarii oportunitatilor de afaceri„.

Cine poate participa? : Sunt invitati la Forum patroni (asociati, actionari) de IMM (Intreprinderi mici si mijlocii avand maximum 249 de angajati)  din judetele regiunii Nord-Est (Botosani, Suceava, Bacau, Neamt, Iasi, Vaslui). Va fi selectat un numar maxim de 50 persoane.

Ce include Forumul?

In cadrul celor doua zile de Forum participantii vor parcurge pachetul „Competente manageriale si antreprenoriale pentru antreprenori” care va include urmatoarele teme : a) Identificarea si valorificarea de oportunitati, inclusiv in conditii de criza economica;  b) Asumarea riscurilor;   c)  Strategii de dezvoltare a firmei si ciclurile economice;   d) Marketing antreprenorial;   e) Module speciale: dezvoltare durabila, eficienta organizationala, actualizari legislative; surse de informatii, noile tehnologii.

Cine sunt vorbitorii si lectorii?

Lectorii care vor oferi formarea sunt experti din structura SC Finas Consulting – partener in  proiect.

Cat va dura Forumul?

Forumul se va derula pe perioada a doua zile, programul zilnic fiind de circa 8 ore;

Cum va puteti inscrie la Forum

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA – IFN – Sucursala IASI, telefon: 0374.201.686, iasi@fngcimm.ro, persoane de contact: Daniel Isachi sau Cristinel Iancu.

sau la

Camera de Comert si Industrie Neamt, telefon:  0233 216663 / in. 13, e-mail: programe@ccint.ro – persoane de contact:  Mihaela Constantinescu, Ana Ciobanu.

Termen limita pentru inscrieri: 7 februarie 2014.

1 comment for “Forumul Intreprinzatorilor din Regiunea Nord-Est: Gura Humorului, 8-9 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *