„LEADership summit” BY john maxwell team

Probabil este cel mai important eveniment pe teme de leadership organizat anul acesta in Romania. Cu o suita de speakeri renumiti: Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu si Eusebiu Burcas, foarte apreciati si iubiti de catre participantii la evenimente si cu un invitat din elita mondiala a speakerilor: Paul Martinelli, care este in acelasi timp si presedintele mondial al unei scoli de leadership care poarte numele celui mai citit autor de carti despre leadership: John Maxwell. Este vorba de John Maxwell Team.

Evenimentul, un maraton de prezentari extrem de interesante, sustinute de cei mai buni speakeri ai momentului din Romania, cu teme de actualitate din leadership, care credem noi ca va incanta pe oricine preocupat sa-si dezvolte abilitatile de conducator, de leader.

Transferul de know-how de care veti beneficia la acest eveniment este nepretuit, temele alese de speakeri find teme propuse de John Maxwell Team si se inscriu in stilul si invataturile lui John Maxwell.

Evenimentul este structurat pe durata unei zile si este impartit in doua parti:

– In prima parte vor conferentia cei cinci speakeri de top din Romania.
– In a doua parte va conferentia invitatul nostru special Paul Martinelli.

Evenimentul este astfel gandit incat prevede doua pauze de cafea si o pauza de masa, iar seara se va organiza pentru invitatii de top din mediul de afaceri o cina festiva alaturi de Paul Martinelli.

Detalii aici: http://leadershipsummit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *