Programul START: studentii invata cum sa fie antreprenori in tehnologie

start pentru antreprenoriStudentii care doresc sa se lanseze in afaceri si care doresc sa se documenteze sau care cauta oportunitati de educatie antreprenoriala pot primi informatii de actualitate si utile pot beneficia de ele prin cadrul proiectului START. Proiectul este adresat studentilor de la facultatile cu profil real din Capitala – Informatica, Calculatoare si Tehnologia Informatiei, Matematica, Cibernetica, Administratie si Afaceri, Politehnica.

Proiectul „START” urmareste sa ii puna in contact pe studenti cu antreprenorii din Romania si sa ii invete cum sa creeze, sa implementeze si sa promoveze un start-up.

Intre 17 si 25 iulie, studentii interesati se pot inscrie in program, iar in 26 iulie vor fi alesi cei 64 de candidati care vor fi trimisi la Brasov, unde se va desfasura proiectul.

Cursurile se vor desfasura intre 31 iulie si 3 august.

Pe termen scurt, proiectul START vizeaza incurajarea studentilor catre partea de inovatie pe piata muncii, iar pe termen lung, educatia antreprenoriala in randul studentilor va fi din ce in ce mai accesibila, acestia reusind sa devina activi la viata economica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *