Ultima saptamana de inscriere in programul Tineri Antreprenori de Succes

Daca ai o idee de afacere, profita de sansa de a castiga 10.000 de lei si consiliere de specialitate pentru a-ti vedea visul implinit!

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, alaturi de partenerii sai: Junior Chamber International Romania, Extreme Training si Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania anunta ultima saptamana de inscriere in programul Tineri Antreprenori de Succes, initiativa finantata din fonduri structurale si destinata promovarii si sustinerii spiritului antreprenorial in randul tinerilor studenti si absolventi.

Daca vrei sa fii propriul tau sef si sa-ti decizi singur viitorul, inscrie-te in programul Tineri Antreprenori de Succes pana la sfarsitul saptamanii in curs, completand chestionarul aflat la adresa: http://www.tas.untsr.ro/chestionar.

Nu ai nevoie de expertiza sau cunostinte avansate in domeniu, pentru ca de toate acestea ne ocupam noi. Odata selectionat, vei avea parte de 3 zile de training intensive pe teme precum: initierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect si managementul resurselor umane.

La finalul programului de formare, cei mai buni 40 de absolventi vor primi cate un premiu in valoare de 10.000 de lei, precum si consultanta pentru elaborarea si implementarea propriilor planuri de afacere.

Cursurile se vor sustine in toate regiunile de dezvoltare din tara in perioada 20 aprilie-10 iunie, cate un weekend (de vineri pana duminca) per regiune, fiind destinate unui numar de 100 de persoane la nivelul fiecarui centru regional de informare antreprenoriala.

Persoana de contact:
Cristina Rotarescu
0727 79 88 93
Cristina.rotarescu@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *