Webinar gratuit cu Ketan Makwana, despre provocarile antreprenorilor si strategii de succes

Ketan MakwanaParticipa la un webinar GRATUIT alaturi de Ketan Makwana, speaker in cadrul conferintei Born2Succeed!

Ketan Makwana a pus bazele Youth Enterprise Live, un proiect sustinut de Primul Ministru David Cameron, in care tinerii din Marea Britanie cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani pot sa-si expuna opiniile cu privire la educatie, conditiile de angajare si companii. Antreprenor de succes, speaker international si business mentor, el a fost alaturi de peste 35.000 de oameni, din 11 tari in drumul lor spre succes.

In cadrul webinarului, toti cei prezenti ii vor putea adresa intrebari lui Ketan Makwana despre antreprenoriat, motivatie, provocari si strategii pentru succesul in cariera.

Obiectivul webinarului este de a le oferi participantilor idei, inspiratie si indrumare pentru a-i ajuta sa-si depaseasca barierele si fricile care ii impiedica pe acestia sa faca ceea ce isi doresc.

Webinarul gratuit va avea loc joi, 6 februarie 2014, de la ora 20. Toti cei care vor sa se inscrie, pot accesa link-ul https://attendee.gotowebinar.com/register/592950484326314754

Ketan Makwana este director de operatiuni in cadrul Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizatii de finantare si mentoring din Marea Britanie, care a oferit finantare de peste 8 miloane euro pentru 1.300 de start-up-uri dezvoltate de catre tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.

Webinarul cu Ketan Makwana este deschis tuturor celor cu ambitii, idealuri inalte si care vor sa urce pe scara succesului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *