Parteneri

Finanţare.ro este cea mai completă sursă gratuită de informaţii privind fondurile structurale şi celelalte tipuri de finanţări nerambursabile şi credite pentru sectorul IMM, administraţia publică şi sectorul ONG din România.

Site-ul oferă un calendar actualizat zilnic cu programele de finanţare active şi cele nou lansate, un catalog al creditelor pentru IMM, precum şi mai multe ghiduri privind finanţările.

În plus, pentru firmele de consultanţă specializate pe obţinerea de fonduri nerambursabile sau credite bancare, site-ul oferă un serviciu de intermediere de afaceri şi o bursă de CV-uri cu specialişti în managementul pe proiecte, un catalog extins al firmelor de consultanţă din România, precum şi mai multe categorii de informaţii utile pentru consultanţi.
__________________________________________________________________________________

PlanDeAfacere.ro este un website dedicat întreprinzătorilor din România: ghid plan de afacere, modele planuri de afaceri, forum, articole, instrumente utile, solicitare consultanţă.

Proiectul este destinat oamenilor de afaceri, oferind informaţii diverse utile în procesul de realizare a unui plan de afacere, începând de la un ghid de realizare a unui plan de afaceri, până la ştiri privind diferite sectoare ale economiei, articole specializate şi modele de planuri de afacere.

Site-ul este destinat întreprinzătorilor din România, dar şi consultanţilor în management.
__________________________________________________________________________________

Firme.ro este noul catalog al firmelor din România. Aici poţi găsi contacte de afaceri, clienţi şi parteneri pentru firma ta, firme din peste 300 de domenii.

Lansat în 2008, Firme.ro este un catalog tip business-to-business al firmelor din România, pe baza unei clasificări cuprinzătoare conţinând peste 300 de categorii.

Site-ul se adresează în principal persoanelor juridice care sunt în căutarea unor clienţi, furnizori sau a unor parteneri de afaceri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *